preloader

Blog

Categories

“Jeg er meget tilfreds med behandlingen af mine huller i tænderne hos Tandlægerne på Kongevejen. Personalet var meget professionelt og venligt, og de gjorde alt for at sikre, at jeg følte mig komfortabel under hele processen”

Oliver k. Nielsen
Oliver k. Nielsen

“Jeg vil gerne give udtryk for min fulde tilfredshed med behandlingen, jeg modtog hos Tandlægerne på Kongevejen i forbindelse med min knækkede tand. Fra det øjeblik, jeg trådte ind på klinikken, blev jeg mødt med venlighed og professionalisme.”

A. Jay
A. Jay

“Jeg vil gerne udtrykke min taknemmelighed for den fremragende behandling, jeg har modtaget hos Tandlægerne på Kongevejen i forbindelse med min tandkødsbetændelse. Fra start til slut har hele oplevelsen været professionel og behagelig.”

Isabella K. Nielsen
Isabella K. Nielsen

Tandlægeklinikken på Kongevejen i Virum er blevet overtaget af et nyt tandlægeteam

Tandlægeklinikken på Kongevejen i Virum er blevet overtaget af et nyt tandlægeteam

Tandlægeklinikken på Kongevejen i Virum er blevet overtaget af et nyt tandlægeteam

Tandlægeklinikken på Kongevejen i Virum er blevet overtaget af et nyt, erfarent og dygtigt tandlægeteam, der fortsætter med den høje kvalitet og professionalisme. En ny generation af tandlæger med omfattende viden om den nyeste tandlægeteknologi og moderne behandlingsmetoder. Du kan være tryg ved, at din behandling udføres med høj faglig ekspertise og omhyggelighed. Samtidig vil vi meget gerne involvere dig og informere dig om alle trin i behandlingen, da det er dig, det hele handler om.

“ Hos tandlægerne på Kongevejen i Virum er vi dedikerede til at imødekomme alle dine tandlægebehov og sikre, at du får den bedste mulige pleje og behandling. Vores mål er at sikre, at alle vores patienter får den bedste tandpleje og behandling, de har brug for, for at bevare eller forbedre deres tand- og mundsundhed.”

Tandlægeklinikken på Kongevejen i Virum byder alle aldersgrupper velkommen, og vi udfører en bred vifte af behandlinger, uanset om det drejer sig om almindelige tandeftersyn eller mere komplekse procedurer som rodbehandlinger eller implantater med fuld narkose. Vores mål er at sikre, at alle vores patienter får den bedste tandpleje og behandling, de har brug for, for at bevare eller forbedre deres tand- og mundsundhed.

Tandlægerne på Kongevejen i Virum står klar til at besvare dine spørgsmål og eventuelt booke tid til dit næste tandlægebesøg. Ring allerede til os på 71 80 71 88 eller book tid hos os HER. Du er også velkommen til at besøge vores tandlægeklinik på Kongevejen 17, 2830 Virum.