Tandkødsbetændelse
Bevar dine tænder
Få den rette behandling mod tandkødsbetændelse hos Tandlægerne på Kongevejen i Virum
Bevar dine tænder
Hvad er tandkødsbetændelse?
Selvom tandkødsbetændelse i sig selv ikke er farlig, kan den udvikle sig til paradentose, hvis den ikke behandles. Derfor er det vigtigt at konsultere en tandlæge, hvis du oplever symptomer på tandkødsbetændelse.
Hvis du har blødende tandkød, er det muligt, at du har tandkødsbetændelse. Da tandkødsbetændelse er et ret almindeligt problem, er det værd at forstå, hvordan det opstår, og hvordan det behandles.
Vi har alle svarene her til dig, så du er kommet til det rette sted for at få mere information om tandkødsbetændelse. Tandlægerne i Kongevejen i Virum kan hjælpe med både diagnose og behandling af tandkødsbetændelse og paradentose.


Tandkødsbetændelse
Hvorfor opstår tandkødsbetændelse?
Disse bakterier bør fjernes ved børstning og brug af tandtråd. Hvis bakterierne ikke fjernes, kan de med tiden omdanne sig til tandsten, hvilket øger risikoen for tandkødsbetændelse. I korte træk opstår betændelsen som følge af dårlig mundhygiejne og resulterer ofte i blødende tandkød.
Hvis du ønsker at minimere risikoen for at udvikle tandkødsbetændelse, skal du sørge for at børste tænder to gange dagligt, bruge tandtråd dagligt og regelmæssigt besøge din tandlæge.
Dette er i det mindste nogle af de forholdsregler, du kan tage. Betændt tandkød er ubehageligt, og vi er altid klar til at hjælpe dig, hvis situationen skulle blive alvorlig.
Har jeg udviklet tandkødsbetændelse?
- Blødende tandkød
- Rødt tandkød
- Ømt tandkød
- Dårlig ånde
- Dårlig smag i munden
Det er vigtigt at bemærke, at tilstedeværelsen af disse tegn ikke nødvendigvis indikerer tandkødsbetændelse. For eksempel kan overdreven børstning af tænderne føre til rødt og ømt tandkød samt blødning uden betændelse.
Ikke desto mindre er det noget, man bør være opmærksom på. Hvis du er i tvivl om årsagen til problemet, anbefales det at konsultere din tandlæge for en nærmere vurdering.
